Kort om BASIC-IT

Min enskilda firma har jag haft sedan 1993. Den hette då BasicSpecialisten och levererade kompletta systemlösningar från ax till limpa. År 2000 ändrade jag namnet till Basic-IT.

 

Basic-IT levererar idag hjälp med olika problemlösningar, projektstyrning, chef att hyra, avancerad hjälp med affärssystem etc. inom teknik och IT. Basic-IT är specialiserat på ledning-strategi-utveckling inom teknik och framförallt inom IT och affärssystem. Honnörsordet är att leverera i tid och med hög kvalité!

Se mitt CV

30 års erfarenhet inom IT.

 

Du har en vision för tillväxten av ditt   företag. Är din teknologi med på de visionerna? För att hålla dig konkurrenskraftig i dagens snabba IT-samhälle är det viktigt att din teknologi inte bara håller farten – utan också förstärker ditt företags tillväxt.

 

Jag löser allt inom IT

Jag har stor erfarenhet inom management, systemlösningar, projektledning och infrastruktur samt strategier för lösning på IT för olika verksamheter. Jag kan utforma en steg-för-steg, prisvärd strategi för Er, så Ni kan uppnå den optimala produktiviteten för Ert företag.

 

 

 

Vi erbjuder:

  • Innovativa och praktiska IT-lösningar
  • Mångårig erfarenhet till bra prisnivå
  • Hjälp med alla typer av lösningar inom IT och teknik
  • Anskaffande, uppsättning och utbildning
  • Omfattande teknisk operativ och strategisk hjälp

    Ring mig för en GRATIS konsultation!

 0766 33 99 00

 

Innehavare av F-skattesedel

 

Copyright ® 2014 skroder.se